Tijdens uw verblijf In Gastenverblijf Eenink

 

Van harte welkom Bij Gastenverblijf Eenink

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen in deze periode vragen wij u graag aandacht voor het volgende. Voor de gezondheid van u als gast en ons als uw gastvrouw/heer hebben wij u voor uw verblijf gevraagd om alleen van ons gastenverblijf gebruik te maken als u in goede gezondheid bent. Daarnaast willen wij u vragen om de algemene RIVM-richtlijnen op te volgen alsmede onderstaande tijdens uw verblijf bij Gastenverblijf Eenink.

- Boven kunt u koffie en/of thee zelf maken. Servies e.d. vindt u in de kastjes, tevens een vaatwasser voor de vieze vaat.

- In de koelkast staan (fris)dranken, deze kunt u tegen betaling pakken. Wilt u zo vriendelijk zijn wat u gebruikt op de lijst bovenop de koelkast te noteren (d.m.v. turven), zodat dit bij vertrek kan worden afgerekend.

- Uw kamersleutel is tevens de sleutel van de entree in de centrale hal, en de fietsenstalling in de kapschuur. Verlaat u het gastenverblijf, of komt u weer terug, dient net als thuis de buitendeur (entreedeur) altijd af te sluiten. Gasten uit andere kamers kunnen met hun eigen sleutel naar binnen. Het gastenverblijf is een verblijf op zich, daardoor 24/7 voor uw toegangelijk. Na het inchecken vragen wij u daarom om zelf zorg te dragen voor het openen en sluiten van de voordeur. De kosten voor een verloren sleutel zijn € 35,- .

- Indien u met de auto/motor bent, kunt u deze parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Graag de inrit naar de kapschuur vrij houden. Fietsen mogen in de fietsenstalling in de kapschuur gestald worden. E-fietsen kunnen hier ook worden opgeladen.

- Geniet van onze tuin en terrassen aan de linkerkant van de vijver tot aan het bos. De tuin aan de andere kant van de vijver is privé, graag vragen wij dit te respecten. Als u het leuk vindt om onze tuin te bekijken, of om wat over de tuin te horen is dat natuurlijk mogelijk in overleg. Voor de privacy van ons gezin zouden we het op prijs stellen als u dit niet zomaar op eigen gelegenheid onderneemt.

- Op de dag van vertrek zouden wij het fijn vinden als u voor 10.30 uur uw kamer verlaat.

- Houdt rekening met uw medegasten.

- Heeft u vragen dan kunt u aanbellen binnen bij de deur naar privé of de deurbel buiten bij de entree van het gastenverblijf. Indien wij niet thuis zijn, kunt u ons in noodgevallen bereiken op +31 (0) 0314 - 64 18 15

Geniet van uw verblijf,

Marco en Jolanda.

Begin En verbind

  • Wifi
    • Wifi: Gastenverblijf Eenink Wachtwoord: 123-relax
  • Online
    • @gastenverblijfeenink
  • Bediening TV
    • Om aan/uit te zetten beide bovenste knoppen op de afstandsbediening indrukken.

Enkele aandachtspunten tijdens uw verblijf  Betreffende het Corona virus

·       Reinig uw handen bij binnenkomst.

·       Vermijd niet essentiële aanrakingen. 

·       Limiteer het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes, zodat iedereen er individueel gebruik van kan maken.

·       De koffie en/of thee faciliteiten zijn beschikbaar. Was voor gebruik wel uw handen. 

·       Extra afval van maaltijden kunt u in de emmer bij de ingang plaatsen.

·       Uw ontbijt serveren wij op reservering in de gemeenschappelijke ruimte. Hierbij zorgen wij dat uw tafel volledig opgedekt staat voor uw aanvang. Wij vragen u niet eerder dan de gereserveerde tijd te komen.

·       Verblijft u meerdere nachten en wilt u schone handdoeken? Leg deze dan rond de tijd van uw ontbijt in de hal naast u deur. Op dit moment verleent Gastenverblijf Eenink geen service in de gastenkamers tijdens uw verblijf. 

·       Voor het uitchecken vragen wij u de buitendeur naar de moestuin open te zetten zodat de kamer alvast kan luchten en de afzuiger aan. 

·       Uiteraard vinden wij het leuk om uw persoonlijke beoordeling te lezen in het gastenboek, helaas kan dat op dit moment alleen online via een persoonlijk bericht of op Tripadvisor.

Algemene RIVM-richtlijnen:

•        Was uw handen regelmatig voor minimaal 20 seconden met water en zeep en droog ze goed af.

•        Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog.

•        Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg. Was uw handen.

•        Schud geen handen

•        Houd 1,5 m afstand van anderen.

•        Reserveer voor uw dinner.