Rondom Zelhem Lange afstandswandelingen

 

Wandel Het Pieterpad

Lange afstandwandeling Het Pieterpad loopt van Pieterburen in de kop van de provincie Groningen tot aan de St. Pietersberg in Maastricht, Zuid Limburg en heeft een lengte 498 km. bestaande uit 26 etappes. Deze wandeling is gemarkeerd met een rode en witte streep. 

De route loopt door de gemeente Bronckhorst, Zelhem is een etappeplaats.

Het hele jaar door verwelkomen wij veel wandelaars. Je Pieterpadreis laten verzorgen? Wil je de ervaring van het Pieterpad niet missen maar niet alles zelf regelen? Dat kan! Op onze site staan arrangementen; uit eten bij de lokale horeca eventueel met een fiets erbij of je kunt deze apart huren voor een speciaal Pieterpadtarief. Mogelijkheden om een lunchpakket te laten verzorgen. Vervoer van/naar Vorden of Braamt tegen een vergoeding. Heb je hier interesse in neem dan contact met ons op en vraag wat de mogelijkheden zijn (de genoemde opties zijn niet altijd beschikbaar). 

 

Wandel Het Ludgerpad

Het Ludgerpad loopt vanuit Zutphen dwars door de Achterhoek naar Winterswijk. Dit pad is vernoemd naar de Nederlandse missionaris Sint-Ludger. Hij bracht het christendom naar onze streek. Het pad bestaat uit 12 korte gemarkeerde etappes en 6 extra etappes. Een meerdaagse wandeling door het mooie Achterhoekse coulisselandschap. Je geniet hier van natuur, cultuur en architectuur. Ook als fietsroute mogelijk.

Het Ludgerpad loopt langs ons gastenverblijf, ideaal dus om onze locatie als verblijf te gebruiken!

 • Geen zin meer om ‘s avonds naar dorp te wandelen om wat te gaan eten? Geen probleem, er staan altijd fietsen klaar tegen een speciaal Pieterpadtarief.

   
 •  
  Tip: kijk eens naar onze arrangementen
 • Ons gastenverblijf ligt niet aan de route. De keuze is aan jezelf; rechtstreeks naar het verblijf wandelen of extra kilometers lopen.

   
 •  
  Boek je een Pieterpad arrangement? Ontvang een leuke Zelhemse attentie!

Wandel nog meer lange afstandswandelingen IJsselpad, Trekvogelpad, Graafschapspad

IJsselpad is een wandelpad langs de oostzijde van de IJssel van Westervoort naar Kampen of andersom bestaande uit elf etappes. Dit pad heeft een lengte van 177 kilometer. Het startpunt waar de IJssel zich van de Rijn afsplitst en het eindpunt bij Ramspol waar de IJssel uitmond in het Veluwemeer.

Graafschapspad is een streekpad van 126 kilometer door de Achterhoek.

Trekvogelpad is een LAW van Bergen aan Zee naar Enschede, van west naar oost Nederland met een lengte van 400 kilometer. Dit pad loopt door de gemeente Bronckhorst en kruist het Pieterpad bij kasteel Vorden, hier dus niet het verkeerde pad opgaan! Beiden routes zijn rood/wit gemarkeerd met TP of PP erbij.