De Omgeving Van Gastenverblijf Eenink

 

Gastvrij genieten In de omgeving

Vanuit het gastenverblijf kunt u starten met de fietsknooppunten voor vele mooie tochten door dit coulissenlandschap. Met name Zelhem kenmerkt zich door 6 verschillende landschappen, dus zeker de moeite waard.
Wandeltochten; het Boelekerlspad is een wandeling waar u misschien de boomkikker kunt horen. Natuurstruinpad het Markepad, tocht lopen over landgoed ‘t Zand, Landgoed Slangenburg met kasteel Slangenburg, Kruisbergsebossen, Landgoed Hagen met kasteel de Kelder of een wandeling met de knooppuntenkaart. 

Wandeltochten met een ezel of alpaca bij Ezelstal de Edelingen/Mettemaat. Of gaan golfen op een van de mooie golfbanen op kleine afstand; Golfbaan ‘t Zelle in Varssel of Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel.
Museum Smedekinck in Zelhem; boerderijmuseum dat gedurende het gehele jaar tal van leuke activiteiten organiseert. 

Bezoek zeker het centrum van Zelhem met vele leuke winkels, een binnenzwembad en uitstekende horeca. Voor uit eten kunt u hier prima terecht. Lekker, dichtbij en leuke terrassen. Kijk ook eens bij onze arrangementen.
 

Overnachten bij Gastenverblijf Eenink

Net buiten de bebouwde kom in een landelijke omgeving ligt, direct naast de Langenberg, Gastenverblijf Eenink. Een karakteristieke Achterhoekse driekapper waarvan het eerste deel stamt uit 1935. Oude stalramen en de originele gebinten met merktekens zijn nog steeds in goede staat. 
De naam van het gastenverblijf ‘Eenink’ is de naam van de boerderij en vernoemd naar de vroegere bewoners. Veel boerderijen in deze regio hebben een familienaam die bij de boerderij hoort. 

Wat vinden onze gasten?

 • “16-4-2018
  Lieve Mensen,
  dank voor de hartelijke ontvangst.
  We hebben heerlijk geslapen in een prachtige kamer.
  's Morgens werden we gewekt door de vogels en stond er voor ons een super ontbijt klaar.
  Jolanda bedankt voor de goede zorgen!
  We komen zeker nog eens terug

  Liefs Dirk en Marjan
 • “15-4-2018
  P rachtige locatie
  E n ook nog eens een prachtige natuur
  R eken maar dat we genoten hebben
  F eitelijk kwamen we niets te kort
  E n dan ook nog dat superontbijt
  K on allemaal niet beter
  T uurlijk komen we nog een keer terug”

  Jacqueline, Jurry, Jan, Rob, Annemarie, Gerda
 • “Geweldig gastenverblijf! Je voelt je meteen welkom. Mooie kamer, fijne bedden, heerlijke douche, vloerverwarming, superlekker ontbijtje van gastvrouw Jolanda. Kortom een pareltje tussen de B&B's!”

  Frances