Wildarrangement 'De laatste drift'

 

Wildarrangement 'De laatste drift'

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, kun je overal in de streek genieten van het beste wild. Op zaterdag 25 november 2023 organiseren wij samen met Eeterij & Tapperij De Smoks het wildarrangement 'De laatste drift', een wildwandeling en een wilddiner. 

Ontvangst op zaterdag 25 november bij Boomkwekerij Hartemink om 15:00 uur met koffie/thee en wat lekkers. Tijdens dit arrangement neemt de jager van het jachtgebied u mee door het landschap in herfstkleuren rondom Gastenverblijf Eenink en vertelt u van alles over het wild en wildbeheer in dit gebied. Onderweg warmt u tijdens een korte pauze op rondom de vuurkorven onder het genot van een warme of sterke versnapering. Aansluitend aan de wandeling het 5-gangen wilddiner bij Eeterij & Tapperij De Smoks.

Startpunt: Boomkwekerij Hartemink, Loorweg 4 Zelhem.
Starttijd: 15:00 uur
Vervoer: op eigen gelegenheid 
Tip van de jagers: trek goede wandelschoenen aan voor de wandeling.

Prijs voor dit unieke arrangement is €64,50 p.p. (excl. consumpties) en op basis van beschikbaarheid. Informatie en reserveren voor wildarrangement “De laatste drift” gaat via Eeterij & Tapperij De Smoks. Wilt u overnachten in het gastenverblijf? Dan kunt u met ons contact opnemen. 

Reserveren En prijzen

  •  
  •  
  •  
  •